Tag og tagrender

Smukke tagløsninger, der passer til dit hjem

Udskiftning af tag og tagrender

Professionel udskiftning af tag i Brørup, Holsted, Vejen og omegn

Hos Engvang Tømrer & Snedker står vores erfarne tømrer og snedkere altid klar til at udfører alt tagarbejde såsom udskiftning af tag, kviste, tagreparationer, tagterrasser og opsætning af tagrender.

Nyt tag kan være med til at give dit hus et stilmæssigt løft. Vores smukke tagløsninger passer til dit hjem’s personlighed og arkitektur. Så mangler du en kompetent tømrer i Brørup, Holsted, Vejen eller omegn? Så kommer vi gerne og hjælper dig.

Priser på udskiftning af tag

Prisen for udskiftning af tage, variere alt efter hvilke type tag du ønsker, materialerne, størrelsen på taget og meget mere. Vi mener dog stadig at vi kan give en pris på det arbejde der skal laves.

For at få en pris på det tagarbejde du ønsker udfører skal vi blot have udfører en grundig gennemgang af tagets tilstand og hører om dine ønsker til det færdig resultat. I forbindelse med tilbud og tjek af taget, kommer vi også med vores faglige vurdering. Vi mener det er vigtigt at blive rådgivet omkring valg af materialer, så du er sikret en tagløsning, som du også er glad for om flere år.

Kontakt os for et tagtjek her!

Effektiv tagudskiftning med teleskoplæsser

Vi kan løse alle opgaver i forbindelse med udskiftning af dit tag. Hvis du ønsker at få lavet kviste, ovenlysvinduer som giver en mere lysindfald eller en lækker tagterrasse hvor man kan tilbringe mange hyggelige timer, så kan vi realisere det for dig.

Og med vores 14m teleskoplæsser kan vi nemt og effektivt udfører tagudskiftningen. Vores teleskoplæsser giver nogle klare fordele i det tagarbejde der skal bliver lavet. Tiden bliver blandt andet brugt mere effektivt, hvilket betyder at vi kan mindske den tid der skal bruges på opgaven.

Kontakt os og få et tilbud på udskiftning af tag

Står du overfor et byggeprojekt og mangler en dygtig samarbejdspartner til at tage sig af udskiftningen af taget, eller lægge et helt nyt i forbindelse med nybyggeri. Så kontakt os her på siden via vores kontaktformular eller ring på (+45) 28 19 27 99

Se vores seneste projekter indenfor tag og tagrender her