Vinduer og døre

Speciale i udskiftning af vinduer og døre

Udskiftning af vinduer og døre i Brørup, Holsted, Vejen og omegn

Engvang Tømrer & Snedker er et tømrerfirma med stor erfaring indenfor montering og udskiftning af vinduer og døre

De mange år i branchen gør at vi har opbygget brede kompetencer, hvilket betyder at vi idag kan varetage mange forskellige opgaver i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Vi er blandt andet eksperter i montering af ovenlysvinduer fra velux.

Så skal du have monteret velux vinduer eller anden form for vinduer i Brørup, Holdsted, Vejen eller omegn, kan vi nemt klare opgaven for dig, og så gør vi det også til en skarp og attraktiv pris.

Er du i tvivl om hvilket vindue der passer bedst til dit hus og har du brug for rådgivning, så stiller vi også med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang

Specialister i montering af velux vinduer

​Som kvalitetsbevidst tømrer gør vi meget ud af altid og bruge de bedste materialer, da det giver et holdbart resultat som vores kunder kan nyde mange år frem. Dette er også årsagen til at vi blevet specialister i montering af velux vinduer.

Velux er nemlig et meget kendt mærke inden for ovenlysvinduer, tagvinduer og solafskærmning, og er kendt for kvalitet og innovative praktiske produkter. Hvilket er hovedårsagen til at vi benytter og anbefaler Velux vinduer til vores kunder.

Udskiftning af gamle vinduer og døre

​Engvang Tømrer & Snedker har specialiseret sig i udskiftning og renovering af gamle vinduer og døre. Har du et gammelt vindue, der skal renoveres eller udskiftes så klarer vores tømrer og snedker opgaven uden problemer.

Det kan til tider være nødvendigt at bevare de gamle vinduer og døre, da de passer til huset udtryk og personlighed. Vi har store ekspertise indenfor renovering af gamle vinduer, døre og dørkarme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning eller montering af dine nye vinduer og døre, eller for reparation af de gamle vinduer og døre.

Udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden eller giv os et kald på (+45) 28 19 27 99.

Se vores seneste projekter indenfor vinduer og døre her